Barion Pixel

Méhészeti termékek

A Zümi Méhészet méhészeti termékeinek választéka magába foglalja a természet ajándékait: méhpempőt, méhkenyeret, propolisz cseppet, propoliszos mézet, virágport, virágporos mézet és lépes mézet. Mindegyik termékünk kiváló minőségű, gondosan válogatott és a méhek által termelt legfinomabb összetevőkből készül.

A méhpempő, a méhek királynőjének tápláléka, kiemelkedő tápértékkel bír, segíti az immunrendszer erősítését és a bőr regenerálódását. A méhkenyér, amelyet a méhek pollenből és mézből készítenek, rendkívüli tápanyagtartalmú, és támogatja az emésztést és az általános jó közérzetet. A propolisz csepp, amelyet a méhek a növények rügyeinek a gyantájából készítenek, természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

A propoliszos méz egyedülálló kombinációja a méznek és a propolisznak, ami nemcsak finom, hanem egészséges is. A virágpor, a méhek által gyűjtött növényi por, tele van fehérjékkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A virágporos méz ennek a tápanyag-gazdag virágpornak és a finom méznek az ötvözete.

A lépes méz, amelyet közvetlenül a méhkaptárból szednek ki, az egyik legtisztább és legtermészetesebb formája a méznek. Gazdag enzimekben és más biológiailag aktív összetevőkben, ami segíthet a szervezet egészségének megőrzésében.

Fedezze fel a Zümi Méhészet méhészeti termékeit, és élvezze a természet kincseit!

Mind a(z) 7 találat