Zümi Méhészet | Családi méhészet
16630
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16630,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Családi méhészet

A Pannonhalmi Apátság tövében

Évekkel ezelőtt Budapesten kezdődött a történetünk. Akkor még nem gondoltuk, hogy fordulatokkal teli izgalmas kalandregény lesz az első kávéházi találkozóból…végül mégis lett három királyfi, fele királyság és megannyi mézédes pillanat.

A méhészet családi örökségként maradt ránk, a mai száz méhcsaládunk mindegyike a nagyapámtól örökölt hetek leszármazottja. Valahányszor pörgetek és velem vannak a fiaim, úgy érzem, természetes folytatása vagyunk a múltnak és egyértelmű jelene fiaink jövőjének. A méhészeti munka során őrzöm a gyermekként kapott tanácsokat és tudást, nagyapa emléke ott van minden üveg mézünkben. Krémmézeink és gyógynövényes mézeink pedig tükrözik azt az újító szándékot, azt a kísérletező kedvet, mely belőlem fakad. Mindig többet szeretnék elérni, többet tenni, többet adni. A legjobbat a családom és a te családod asztalára.

Ildi a legjobb társ számomra. Erős és kitartó nő a feleségem, igazi másik felem. Hisz bennem és én hiszek benne. Szavak nélkül is egyet álmodunk. Nézem, ahogy ugyanannál az asztalnál válogatja és tisztítja a gyümölcsöt, alkotja a téli kamra kincsét , mint annak idején nagyanyám. Számára a befőzés nem csupán munka. Alkotás, teremtés, és gondoskodás. Keze munkájában szíve minden szeretete.

Legyél a vendégünk, ülj le mellénk, kóstolj bele családi gazdaságunk legjavába!

Ildi és Balázs