Barion Pixel

Családi méhészet

A Pannonhalmi Apátság tövében

Évekkel ezelőtt Budapesten kezdődött a történetünk. Akkor még nem gondoltuk, hogy fordulatokkal teli izgalmas kalandregény lesz az első kávéházi találkozóból…végül mégis lett három királyfi, fele királyság és megannyi mézédes pillanat.

A méhészet családi örökségként maradt ránk, a mai száz méhcsaládunk mindegyike a nagyapámtól örökölt hetek leszármazottja. Valahányszor pörgetek és velem vannak a fiaim, úgy érzem, természetes folytatása vagyunk a múltnak és egyértelmű jelene fiaink jövőjének. A méhészeti munka során őrzöm a gyermekként kapott tanácsokat és tudást, nagyapa emléke ott van minden üveg mézünkben. Krémmézeink és gyógynövényes mézeink pedig tükrözik azt az újító szándékot, azt a kísérletező kedvet, mely belőlem fakad. Mindig többet szeretnék elérni, többet tenni, többet adni. A legjobbat a családom és a te családod asztalára.

Ildi a legjobb társ számomra. Erős és kitartó nő a feleségem, igazi másik felem. Hisz bennem és én hiszek benne. Szavak nélkül is egyet álmodunk. Nézem, ahogy ugyanannál az asztalnál válogatja és tisztítja a gyümölcsöt, alkotja a téli kamra kincsét , mint annak idején nagyanyám. Számára a befőzés nem csupán munka. Alkotás, teremtés, és gondoskodás. Keze munkájában szíve minden szeretete.

Legyél a vendégünk, ülj le mellénk, kóstolj bele családi gazdaságunk legjavába!

Ildi és Balázs

 

Ajándékcsomagok

Ajándékcsomag ötletek


Céges ajándégcsomagok

Céges ajándékcsomagok

 

Esküvői csomagok

Esküvői csomagok