Zümi Méhészet | Köszönetajándék
21115
product-template-default,single,single-product,postid-21115,edgt-core-1.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,columns-4,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Webáruház

Köszönetajándék

Cikkszám: ESKUVOIKOSZONET Kategória:
Leírás

Köszönetajándék, amelyet senki sem felejt az este végén az asztalon! A szerelmetek megismételhetetlen, akárcsak életetek nagy napja! Ha szeretnétek kitűnni, fontosak számotokra a sokatmondó részletek és unjátok a középszerűt, válasszátok a Zümi Méhészetet! Díjnyertes krém- és fajtamézek, melyeknek színe, íze és címkéje egyaránt választható, hogy tökéletesen illeszkedjen esküvőtök stílusához. 16-féle méz, 100% természetesség, 100% TI!

 

Termékünk is két cég szerelmének gyümölcse: a köszönetkártyákat és ültetőbilétákat a Vintage Völgy készíti számotokra, míg a címkék a Zümi Méhészet designműhelyében születnek. A lehetőségeknek csak képzeletetek szabhat határt. Egyedi elképzelésetek megvalósításáért forduljatok hozzánk üzenetben vagy telefonon.
+36 20 386 63 79
zumimeheszet@zumimeheszet.hu
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Köszönetajándék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.